Columna Gymnastik - Hornsyld

Torsdag den 18. november 2021 kl 19:00

Foredrag om kroppen som bevægeapperat og hvordan vi kan arbejde med vores skavanker.

Fysioterapeut, Zoneterapeut og børnesundhedsvejleder Mette Frostholm vil denne aften tage fat i emnet: Hvordan virker kroppen som "bevægeapperat" og hvorfor "går det i stykker"? Vi kommer omkring de typiske symptomer med hold i lænd og nakke, fastlåste skuldre, hovedpine mv. Hvad sker der præcis i kroppen ved disse symptome, og hvad kan vi gøre ved dem? Alt dette bliver holdt op imod vores livsstil og samfundsnormer.
Columna Gymnastik Hornsyld inviterer til foredraget, og der vil blive serveret kaffe og kage i pausen. 
Kom med for den nette sum af 50 kr. for medlemmer af Columna Hornsyld og 100kr. for dem der ikke er medlemmer af foreningen. 
Adgang til dette foredrag kan købes mandag den 25/10, mandag den 1/11, mandag den 8/11 og mandag den 15/11 kl 19.00 efter gymnastikken. Tirsdag den 26/10, tirsdag 2/11, tirsdag den 9/11 og den 16/11 kl. 9.30 efter gymnastikken.Vi glæder os til et spændende foredrag og til at se DIG.

Venlig hilsen
Bestyrelsen Columna Hornsyld
Skal du også med?

Vi er ca 100 personer, fordelt på 2 hold, der laver Columna gymnastik i Hornsyld hver uge. Begge vores hold er åbne for alle, og der er ingen krav om kendskab til gymnastik. Vores dygtige instruktører vil guide dig igennem øvelser, hvor der er fokus på at lave styrketræning/coretræning uden at overbelaste ryg og skuldre. 
 
Hvor og hvornår? Se under vinterprogram!
 
Hvis du selv ønsker det, kan vi tilbyde individuel hjælp til øvelserne fra vores hjælpetrænere, der er med flere gange i løbet af året. 
 
Du kan se og læse meget mere på vores facebook side: https://www.facebook.com/Columna-Gymnastik-Hornsyld-115880346447386
Velvære for krop og sjæl
 
Columna gymnastik er en sund, sjov og rygvenlig gymnastik, hvor man i alle øvelser har fokus på ryggens naturlige S-form.
I Columna gymnastik styrkes og strækkes musklerne, så der opnås en god stabilitet i muskelkorsettet omkring rygsøjlen. Vejrtrækningen bruges aktivt i øvelserne, hvilket giver en god iltning af musklerne samt en optimal afspænding.

Du opnår bl.a.
·       En bedre kropsholdning
·       Fladere mave
·       Smertelindring
·       Forebyggelse af smerter
·       God træning af alle muskler
·       Øget bevægelighed og kropsbevidsthed
·       Færre spændinger og smerter i bevægeapparatet
·       Styrket bækkenbund via aktivering og stabilisering
·       Større energi og øget velvære

Har du spørgsmål vedrørende øvelserne, eller har du særlige udfordringer, er du altid velkommen til at henvende dig til vores veluddannede instruktører, der vil prøve at hjælpe med alternative øvelser.
Der er mulighed for en gratis prøvetime før tilmelding.

Nyhedsbrev

Foredrag
Torsdag den 18. november 2021 kl 19:00 Foredrag om kroppen som bevægeapperat og hvordan vi kan arbejde med vores skavanker.Fysioterapeut, Zoneterapeut[...]
Vinterprogram 2021-2022
Hold 1 Hvornår: Mandage klokken 18:00 - 19:00...