Columna Gymnastik - Hornsyld

Kære Columna gymnaster

For 27 år siden startede vores lille forening op.

Vi ville gerne have fejret vores 25 års jubilæum sammen med Jer, men som bekendt kom Corona i vejen for denne fejring. Nu er vi dog klar til at satse på at det kan blive til noget, og med to års forsinkelse, vil vi derfor nu byde alle vore gymnaster til 25 års jubilæum.

Det bliver den sidste træningsgang i vintersæsonen, mandag den 28. og tirsdag den 29. marts.

Begge gange vil der efter træning blive serveret en let anretning.
Vi håber meget at se lige netop DIG, for uden DIG, ingen forening.

Ønsker du at deltage, skal du sende tilmelding pr. mail eller sms til Bettina Jensen missbettina@gmail.com mobil: 26 77 85 36.

Vi håber meget du kan komme.
SU. 21. marts

Venlig hilsen
Instruktører og bestyrelsen
Columna Gymnastik Hornsyld

Skal du også med?

Vi er ca 100 personer, fordelt på 2 hold, der laver Columna gymnastik i Hornsyld hver uge. Begge vores hold er åbne for alle, og der er ingen krav om kendskab til gymnastik. Vores dygtige instruktører vil guide dig igennem øvelser, hvor der er fokus på at lave styrketræning/coretræning uden at overbelaste ryg og skuldre. 
 
Hvor og hvornår? Se under vinterprogram!
 
Hvis du selv ønsker det, kan vi tilbyde individuel hjælp til øvelserne fra vores hjælpetrænere, der er med flere gange i løbet af året. 
 
Du kan se og læse meget mere på vores facebook side: https://www.facebook.com/Columna-Gymnastik-Hornsyld-115880346447386
Velvære for krop og sjæl
 
Columna gymnastik er en sund, sjov og rygvenlig gymnastik, hvor man i alle øvelser har fokus på ryggens naturlige S-form.
I Columna gymnastik styrkes og strækkes musklerne, så der opnås en god stabilitet i muskelkorsettet omkring rygsøjlen. Vejrtrækningen bruges aktivt i øvelserne, hvilket giver en god iltning af musklerne samt en optimal afspænding.

Du opnår bl.a.
·       En bedre kropsholdning
·       Fladere mave
·       Smertelindring
·       Forebyggelse af smerter
·       God træning af alle muskler
·       Øget bevægelighed og kropsbevidsthed
·       Færre spændinger og smerter i bevægeapparatet
·       Styrket bækkenbund via aktivering og stabilisering
·       Større energi og øget velvære

Har du spørgsmål vedrørende øvelserne, eller har du særlige udfordringer, er du altid velkommen til at henvende dig til vores veluddannede instruktører, der vil prøve at hjælpe med alternative øvelser.
Der er mulighed for en gratis prøvetime før tilmelding.
Nyhedsbrev
Sommergymnastik Hornsyld 2022
Program for sommergymnastik. Vi starter mandag den 4. kl. 18.00 og tirsdag den 5. april kl. 8.30. Der er ikke gymnastik den[...]
Program
Sommergymnastik Hornsyld 2022

Program for sommergymnastik. Vi starter mandag den 4. kl. 18.00 og tirsdag den 5. april kl. 8.30. Der er ikke gymnastik den[...]