Columna Gymnastik - Hornsyld

Kære gymnaster 

Nu er vi startet op med vores vintergymnastik, og vi glæder os til at se jer alle igen.

Alt er NÆSTEN som det plejer.

Mandag kl. 19.00 til 20.00 første gang den 5. September med Kirsten som instruktør og tirsdag den 6. September kl. 8.30 til 9.30 med Mette som instruktør.

Ja, den kvikke gymnast har nok bemærket at tidspunktet er rykket en time om mandagen. Der har været timefordelings møde, og det her er altså tiden, vi er blevet tildelt i år.

Pris for hele vinteren er 700 Kr.  

Vi vil meget gerne at I venter med at tilmelde og betale til efter 1. September. Her kan i så betale på MobilePay 189227 eller bankoverførsel konto 7160 1148977 

Af vigtige datoer kan vi nævne:
  • Generalforsamling 12. oktober kl 18.00 med tilmelding - der serveres en let anretning til de fremmødte. 
  • Uge 42 ferie•
  • Juleafslutning 19. og 20. december 
Vi glæder os til at se jer alle til en ny sæson. 

Venlig hilsen
Columna Gymnastik Hornsyld, Instruktører og bestyrelse 


Skal du også med?

Vi er ca 100 personer, fordelt på 2 hold, der laver Columna gymnastik i Hornsyld hver uge. Begge vores hold er åbne for alle, og der er ingen krav om kendskab til gymnastik. Vores dygtige instruktører vil guide dig igennem øvelser, hvor der er fokus på at lave styrketræning/coretræning uden at overbelaste ryg og skuldre. 
 
Hvor og hvornår? Se under vinterprogram!
 
Hvis du selv ønsker det, kan vi tilbyde individuel hjælp til øvelserne fra vores hjælpetrænere, der er med flere gange i løbet af året. 
 
Du kan se og læse meget mere på vores facebook side: https://www.facebook.com/Columna-Gymnastik-Hornsyld-115880346447386
Velvære for krop og sjæl
 
Columna gymnastik er en sund, sjov og rygvenlig gymnastik, hvor man i alle øvelser har fokus på ryggens naturlige S-form.
I Columna gymnastik styrkes og strækkes musklerne, så der opnås en god stabilitet i muskelkorsettet omkring rygsøjlen. Vejrtrækningen bruges aktivt i øvelserne, hvilket giver en god iltning af musklerne samt en optimal afspænding.

Du opnår bl.a.
·       En bedre kropsholdning
·       Fladere mave
·       Smertelindring
·       Forebyggelse af smerter
·       God træning af alle muskler
·       Øget bevægelighed og kropsbevidsthed
·       Færre spændinger og smerter i bevægeapparatet
·       Styrket bækkenbund via aktivering og stabilisering
·       Større energi og øget velvære

Har du spørgsmål vedrørende øvelserne, eller har du særlige udfordringer, er du altid velkommen til at henvende dig til vores veluddannede instruktører, der vil prøve at hjælpe med alternative øvelser.
Der er mulighed for en gratis prøvetime før tilmelding.
Nyhedsbrev
Nyheder
Program
Vintergymnastik Hornsyld 2022-2023

Mandag kl. 19.00 til 20.00 første gang den 5. September med Kirsten som instruktør og tirsdag den 6. September kl. 8.30 til 9.30 med Mette som instruktør.
[...]