Spring til indhold
Columna Gymnastikforening Hornsyld

Generalforsamling d. 10. oktober 2023

Formandsberetning for sæson 2022 - 2023

Vintersæsonen startede som vanligt i begyndelsen af september, og der var, som altid, rigtig god tilslutning på begge hold. Desværre havde vi stadig det sene træningstidspunkt 19 - 20. Mange af vores gymnaster ønskede, at vi kunne træne tidligere, men det var ikke en mulighed, fik vi at vide fra HIC.

Generalforsamling 12. oktober 2022 blev afholdt efter retningslinjerne. Bestyrelsen konstituerede sig på et bestyrelsesmøde umiddelbart efter. Jeg fortsatte som formand, Bettina som næstformand, og efter lidt omrokering blev Inga kasserer og Helle sekretær.
Den 24. september var flere fra bestyrelsen og Kirsten på heldagskursus ved Aale-Hjortsvang Columna gruppen. De havde booket instruktør Lisbeth Bundgaard fra Naturlig Bevægelse til at holde kursus om hofte-, knæ- og fodled. I sæson 23-24 er det os, der skal stå for et kursus.

I begyndelsen af 2023 besluttede vi at få en serviceaftale på vores computere, ved Attech i Horsens, da vi havde problemer med adgangsforhold og overblik over vores licenser hos microsoft mv. Der blev ryddet op og lagt programmer ind, så vi nu alle i bestyrelsen har tilgang til mails, og en mappe med fælles dokumenter. Det var en stor lettelse, at vi ikke selv skulle bokse med diverse computerproblemer og at vi fremover ved, hvor vi kan henvende os, hvis der opstår problemer.

I december 2022 holdt vi, sædvanen tro, juleafslutning med gløgg og æbleskiver på mandagsholdet og kaffe med rundstykker på tirsdagsholdet.
I begyndelsen af januar blev Mette, tirsdagsholdets instruktør, sygemeldt. Kirsten trådte til et par gange, og da det viste sig at være langvarigt, kontaktede vi en tidligere instruktør, Berit Gamst, som hjalp os og overtog holdet resten af vintersæsonen.

25. januar var vi på internt Columnakursus i Horsens. Dette var planlagt af Kirsten og Columna Horsens, og der var indlæg fra alle instruktører. Columna Aale deltog også. Der blev afprøvet øvelser og derefter blev der drøftet om øvelsen passede ind i vores gymnastikprincipper. Det var et meget givende kursus, og det var et ønske fra samtlige instruktører, at det skulle være en tilbagevendende begivenhed, som det også var for år tilbage. Det har alle bestyrelser tilsluttet sig. Vi planlægger på skift, og det er vores tur i sæson 23-24.

Sommersæsonen 2023 blev gennemført med en enkelt instruktør, Kirsten, da Mette ikke var parrat til at vende tilbage. Vi fik lov at flytte træningstidspunket, så vi kunne begynde 18:30. Det var et skridt i den rigtige retning, og flere gymnaster tilkendegav deres tilfredshed.

Den 25. maj 2023 var der timefordelingsmøde i Hallen. Inga og jeg mødte kampberedte op - vi ville kæmpe for at få en tidligere træningstid. Det lykkedes! Vi kan i vintersæson 2023-2024 træne fra 18:00 - 19:00. Det blev dog pointeret, at vi ikke måtte gå på gulvet før 18:00, da holdet før slutter på dette tidspunkt. Hvis der ikke er træning før, kan vi gå på gulvet 17:50 tidligst, da det ellers medfører en betaling for 30 minutter ekstra.

Vi er stadig meget tilfredse med kasserer-hjælpen fra DGI. Inga har fået ryddet grundigt op, så der er overblik. Det har været et stort arbejde.

Foreningen har stadig en god økonomi, selvom vi nu betaler halleje. Det ser ud som om, der er kræfter, der vil hjælpe med bestyrelsesarbejdet, og vi har vores fantastisk dygtige instruktør, Kirsten, og de mange trofaste gymnaster - gamle og nye, så der er et godt grundlag at drive foreningen videre på.