Nyhedsbrev Hornsyld 18. Oktober 2020

På grund af forlængelse af restriktionsperioden står vi fortsat med store udfordringer, da vi kun må være 50 personer på gulvet.

Derfor vi vil meget gerne opfordre til, at de af jer, der plejer at komme på begge  gymnastikhold, indtil videre kun kommer på holdet tirsdag morgen. Hvis der er andre fra mandagsholdet, der har mulighed for at komme tirsdag morgen i stedet for, vil det også være en stor hjælp. Vi vil være rigtig kede af, hvis der ikke er plads til alle mandag aften.

Tirsdagsholdet er kommet godt i gang med vores nye instruktør, Mette Hornbæk Frostholm. Mette er uddannet fysioterapeut og har tidligere været Columnagymnast. 

Ved vintersæsonens opstart fik alle gymnaster udleveret en bold og en elastik. Elastik og bold er personligt og skal medbringes ved hver træning. Vi opfordrer til, at man selv medbringer en håndvægt eller en flaske med sand eller vand til kagerulleøvelsen ol.

Husk fortsat at holde afstand og spritte hænder af ved ankomst i hallen og efter træning. Der er fortsat ingen omklædning i hallen, og man må ikke opholde sig i hallen før og efter træning.

Vi håber, I har forståelse for situationen, og vi melder ud igen, når vi ved noget mere.

De bedste hilsner

Bestyrelse og instruktører